POLICIJSKI VIKEND

407 0

Obilježile krađe i prometne nezgode

– SLAVONSKI BROD, 13. listopad 2014. – Na području iz nadležnosti rada policijske uprave, tijekom vikenda, evidentirano je 17 kaznenih djela, od kojih je najveći broj (13) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa dogodilo se 17 prometnih nesreća, od kojih sedam (7) prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama (jedna (1) osoba teško ozlijeđena, osam (8) osoba lakše ozlijeđeno), te 10 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Također je zabilježeno sedam (7) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

 

KRAĐE – U petak, dana 10. listopada, oko 9 sati, u Slavonskom Brodu, Trg hrvatskog proljeća, nepoznati počinitelj je iskoristio nepažnju 68-godišnjakinje, dok se nalazila unutar trgovačkog centra, te iz otvorene torbe otuđio novčanik sa nekoliko tisuća kuna, osobnim dokumentima i bankovnim karticama.

Dana 10. listopada, oko 22.15 sati, u Slavonskom Brodu, 48-godišnji vlasnik je u svom dvorištu u otuđenju bicikla uočio nepoznatog muškarca i pokušao ga spriječiti, no neznanac ga je udario, pobjegavši sa biciklom.

Dana 11. listopada u poslijepodnevnim satima, u Slavonskom Brodu, nepoznata osoba je iz dnevnog boravka otključane kuće, iz torbice otuđila više tisuća kuna, iskoristivši nepažnju 55-godišnje vlasnice koja je za to vrijeme bila u dvorišnoj zgradi.

U vremenu od 11. do 12. listopada, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću na okučanskom području, vlasništvo 44-godišnjakinje, otuđivši pritom veću količinu novca, te više komada nakita.

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad u cilju pronalaska počinitelja kaznenih djela i otuđenih predmeta.

 

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, u petak su dovršili kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom, potvrdivši sumnju u počinjenje pet kaznenih djela krađe. Naime, osumnjičeni je tijekom lipnja i rujna, iz skladišta tvrtke u Slavonskom Brodu, otuđio nekoliko tisuća kilograma metalne strugotine. Policijski službenici protiv 45-godišnjaka podnose kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Related Post