POLICIJSKI VIKEND

517 0

SLAVONSKI BROD / NOVA GRADIŠKA / OKUČANI – Dana 18. srpnja, oko 14.20 minuta, na južnoj kolničkoj traci autoceste A3, u blizini Okučana, dogodila se prometna nesreća u kojoj su teško ozlijeđene tri osobe

dok je jedna osoba lakše ozlijeđena. Policija je očevidom utvrdila, da je do prometne nesreće došlo jer se 63-godišnjak upravljajući osobnim automobilom BMW, njemačkih registracijskih oznaka, nije kretao sredinom kolničke trake, već je kotačima zahvatio travnatu površinu, udario u zaštitnu odbojnu ogradu (sjeverna strana), u zanošenju prešao preko južne kolničke trake, udario u zaštitnu žičanu ogradu, sletjevši potom u kanal. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 63-godišnji vozač i dvoje putnika (39-godišnjakinja i 12-godišnjak), dok je 58-godišnja putnica lakše ozlijeđena. Ozlijeđeni su nakon ukazane liječničke pomoći zadržani na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški, a dječak je zbog operativnog zahvata prevezen u bolnicu u Klaićevoj u Zagreb. Policijski službenici protiv 63-godišnjaka podnose kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brod zbog sumnje u kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

U subotu, dana 18. srpnja, oko 14,20 minuta, na državnoj cesti D 316, u Novoj Gradiški, dogodila se prometna nesreća (slijetanje u kanal) u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo, jer je 35-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom Opel Astra, zbog ne držanja strane kretanja, prešla na suprotni prometni trak, kotačima zahvatila travnatu površinu, sletjevši potom u kanal, gdje se vozilo zaustavilo prevrnuto na krov. Teško ozlijeđena vozačica je nakon ukazane liječničke pomoći prevezena u bolnicu u Novoj Gradiški gdje je zadržana na daljnjem liječenju. Policijski službenici protiv 35-godišnjakinje dostavljaju prekršajnu prijavu Prekršajnom sudu i izvješće nadležnom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

 

U nedjelju, dana 19. srpnja, oko 11.10 minuta, u Slavonskom Brodu, na raskrižju Svačićeve i Vukovarske ulice, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 67-godišnja putnica teško ozlijeđena. Do prometne nesreće je došlo jer je 47-godišnjak upravljajući osobnim automobilom Ford skretao ulijevo, ne propustivši osobni automobil Dacia s prednošću prolaska, kojim je upravljala 36-godišnjakinja te je pritom došlo do sudara. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 67-godišnja putnica iz vozila Dacia, dok je 36-godišnja vozačica lakše ozlijeđena. Policijski službenici 67-godišnjaka prekršajno i kazneno prijavljuju nadležnim tijelima.

 

FO JVP Nova Gradiška

Related Post

Autor - 08/02/2012 0
SLAVONSKI BROD-MALINO 8. veljače 2012. – Jutros u 8,30 sati u prometnoj nesreći na pružnom prelazu u mjestu Malino, 25…