POLICIJSKI VIKEND: Trojica uhićena, krali gorivo iz radnih strojeva i svinje

922 0

Foto Policija brodsko-posavska 

 

SLAVONSKI BROD, 8.  travnja 2024. – Tijekom vikenda, na području u nadležnosti rada Policijske uprave brodsko-posavske, evidentirano je 17 kaznenih djela. 

Na prometnicama u nadležnosti rada policijske uprave zabilježeno je sedam prometnih nesreća, dvije s ozlijeđenim osobama i pet s materijalnom štetom. 

Iz područja javnog reda i mira evidentirana su četiri događaja narušavanja javnog reda i mir

 

Trojica uhićena, krali  gorivo iz radnih strojeva i svinje

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom osumnjičenika u dobi od 29, 18 i 16 godina zbog sumnje u počinjenje osam kaznenih djela teških krađa. Naime, navedeni su u vremenskom razdoblju od studenoga prošle godine do kraja ožujka ove godine na području više općina otuđivali gorivo iz radnih strojeva, te u dva navrata otuđili sedam svinja. Materijalna šteta se procjenjuje na iznos od 7000 eura.

 Policijski službenici protiv osumnjičenika podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih kaznenih djela.

 

Ukradeni bicikl pronađen i vraćen vlasniku

U Policijskoj postaji Nova Gradiška, dana 4. travnja, oko 23 sata, 35-godišnjak je prijavio krađu bicikla. Naime, navedenog dana u vremenu od 20 do 21.15 sati, na području Nove Gradiške dok se nalazio u ugostiteljskom objektu nepoznata osoba mu je otuđila nezaključani bicikl. 

Policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom kojeg sumnjiče da je počinio kazneno djelo Krađe. Otuđeni bicikl je od 18-godišnjaka oduzet i vraćen vlasniku te policijski službenici protiv istog podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. 

Related Post