POTRAŽITE SREĆU U NEKOJ DRUGOJ STRANCI ! Organizacije HSS-a zbijaju redove zadovoljne politikama HSS-a i Krešom Beljakom na čelu

225 0

NOVA GRADIŠKA, 23. siječanj 2019. – Politike koje HSS vraćaju radićevštini, Županijska organizacija HSS-a brodsko-posavske županije podržava i zagovara jedinstvo HSS-a pod vodstvom predsjednika Kreše Beljaka na putu prema pravednijem društvu kojemu Hrvatska mora težiti, zaključeno je jednoglasno na sjednici Odbora u Slavonskom Brodu održanoj pod predsjedanjem predsjednika i saborskog zastupnika Davora Vlaovića.

HSS Požega na čelu s predsjednikom Predragom Livakom, univ..spec. oec. poziva tzv. pobunjenike HSS-a da sreću potraže u nekoj drugoj stranci.

-HSS Požega oštro osuđuje samovoljne medijske istupe tzv. pobunjenika iz Slavonije te smatramo kako time namjerno čine neizmjernu štetu stranci u cjelini. Posebice zato što se neki od njih predstavljaju kao “glasnogovornici” svih slavonskih HSS-ovaca što nikako ne može biti istina.

Ovim putem želimo izvijestiti javnost da požeški HSS apsolutno podržava politiku vodstva stranke na državnoj razini, legalno izabrano vodstvo na čelu s predsjednikom Beljakom te sve odluke koje su donesene na sjednicama Glavnog odbora i Predsjedništva HSS-a.

Isto tako, pozivamo sve te pojedince koji rade suprotno interesima naše stranke da svoju sreću potraže u nekoj drugoj stranci, gdje će se tolerirati sve ovo što rade- navodi u priopćenju Predrag Livak.

-Ponukan napisima u medijima te izjavama pojedinih članova HSS-a, dužan sam reagirati jer je nanesena šteta ugledu stranačke organizacije kojoj sam na čelu te cijelom HSS-u.

Kao predsjednik HSS-a Osijek, najveće i najbrojnije organizacije u Osječko – baranjskoj županiji, ograđujem se od izjava koje su se u posljednje vrijeme mogle čuti i pročitati u medijima te vas izvješćujem kako moji najbliži suradnici i ja apsolutno podržavamo sve odluke koje su donesene na Predsjedništvu HSS-a i Glavnom odboru te podržavamo legalno izabrano vodstvo na čelu s predsjednikom HSS-a Krešom Beljakom.

Stav pojedinaca nije stav cijele organizacije HSS-a Osječko – baranjske županije i HSS Osijek ne želi sudjelovati u osobnim obračunima kojima smo svjedoci u posljednje vrijeme.

Žao mi je što je javnost ostala uskraćena za mišljenje i drugih županijskih, gradskih i općinskih organizacija u Slavoniji, većina kojih podržava odluke stranačkih tijela- navodi u priopćenju Bruno Zorić, predsjednik HSS-a Osijek.

Related Post