Požar na pilani tvrtke FI-MA d.o.o. izazvao kratki spoj na električnim instalacijama

1977 0

NOVA GRADIŠKA – Požar nas pilani u vlasništvo tvrtke FI-MA d.o.o. iz Nove Gradiške, na hali koja je bila u adaptaciji i koja je izgorjela u cijelosti izazvao je kratki spoj na dijelu električnih instalacija. Priopćila je to Policijska uprava brodsko-posavska.

-Dana 22. kolovoza 2018. godine u 11,45 sati, od strane policijskih službenika Policijske postaje Nova Gradiška i uz sudjelovanje inspektora za zaštitu od požara, dovršen je očevid na mjestu požara u Novoj Gradiški, koji se dogodio dana 21. kolovoza 2018. godine u noćnim satima, na hali u adaptaciji, vlasništvo tvrtke FI-MA d.o.o. iz Nove Gradiške.

Provedenim očevidom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed tehničkog kvara (kratki spoj) na dijelu električnih instalacija koje su se nalazile na krovištu hale. U požaru je opožaren cijeli objekt. Nastala materijalna šteta, bez stručne procijene, cijeni se na više stotina tisuća kuna.

Požar je ugašen od strane pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Nova Gradiška. Prilikom gašenja požara, lakše je ozlijeđen jedan vatrogasac – navodi se u priopćenju.

Related Post