POŽARI: U Donjim Andrijevcima izgorio stolarski obrt, a u Gornjoj Bebrini gospodarski objekti i stoka

828 0

Foto SBplus

SLAVONSKI BROD – Policijska uprava brodsko-posavska izvijestila je o dva požara u Donjim Andrijevcima i Gornjoj Bebrini u kojima nije bilo stradalih, ali je učinjena velika materijalna šteta. U Donjim Andrijevcima izgorio stolarski obrt, a u Gornjoj Bebrini gospodarski objekti i stoka.

Jučer, 26. ožujka oko 14,15 sati u Donjim Andrijevcima došlo je do požara u prostorijama stolarskog obrta. Policijski službenici Policijske postaje Vrpolje uz pomoć inspektora zaštite od požara, provedenim očevidom su utvrdili da je požar izazvan ispadanjem gorive tvari iz peči centralnog grijanja te se požar proširio na stolarske strojeve te oko 35 kubičnih metara izrađenih greda i daski hrasta jasena i jele te samu gospodarsku zgradu. Materijalna šteta pričinjena požarom cijeni se na više stotina tisuća kuna, a u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba.

Danas u 2,24 sati također je došlo do požara u Gornjoj Bebrini koji je za sada na još ne utvrđen način zahvatio štalu te ljetnu kuhinju i krovište obiteljske kuće. Požar su ugasili pripadnici javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod te Dobrovoljna vatrogasna društva iz Oprisavaca i Garčina. Očevid je još u tijeku kao i utvrđivanje počinjene štete.

Related Post