PP Orahovica prezentira svoje delicije i vrhunska vina na Zelenom tjednu Berlin 2020

473 0

Ulazak u 2020. godinu započeo je izvrsno! Hrvatska je ovogodišnja zemlja partner međunarodnog Zelenog tjedna 2020.
Sajam će se održavat od 17. do 26. siječnja 2020. godine na prostoru Berlinskog sajma.
PP Orahovica je iznimno ponosna na svoje sudjelovanje na sajmu gdje možemo prezentirati svoje delicije i vrhunska vina! Na sajmu će sudjelovati 45 izlagača iz Hrvatske koji će isto tako predstavljati našu zemlju. Zamišljeno je predstavljanje tipičnih proizvoda četiriju hrvatskih područja: Slavonije i hrvatskog Podunavlja, Dalmacije, Istre i Kvarnera, te središnje bregovite Hrvatske. Cilj nam je predstaviti stranim tržištima naše vrhunske proizvode i bogatstvo Republike Hrvatske, naš trud, zalaganje i posvećenost.
Velika je čast i zadovoljstvo biti dijelom ovakvog vrhunskog projekta s ogromnom posjećenošću, te ogromnom marketinškom i medijskom praćenošću. Na ovom jedinstvenom sajmu sudjelovati će izlagači iz cijeloga svijeta. Naime, 2019. godine na sajmu je sudjelovalo oko 1.700 izlagača iz 68 zemalja, uz to bilo je više od 400.000 posjetitelja što je dovoljan dokaz kako je Zeleni tjedan vodeći svjetski sajam prehrane i poljoprivrede te jedan od najvažnijih događaja u poljoprivrednom sektoru.
Zahvaljujemo Ministarstvu poljoprivrede i Hrvatskoj gospodarskoj komori na realizaciji sudjelovanja na Zelenom tjednu 2020.
Isto tako, pozivamo sve koji će biti u mogućnosti da nas posjete na Zelenom tjednu u Berlinu.

Related Post