Novagra predstavlja dobitnike gradskih priznanja: MEDALJA GRADA dodijeljena KARATE KLUBU NOVA GRADIŠKA

742 0

NOVA GRADIŠKA – Grad Nova Gradiška u prigodi Dana grada dodjeljuje javno priznanje MEDALJU GRADA, KARATE KLUBU NOVA GRADIŠKA, za izvanredne sportske rezultate i hvale vrijedan rad s djecom i mladima.
MEDALJU GRADA na svečanoj sjednici Gradskog vijeća, održanoj 7. prosinca u Domu kulture trenerici Štefici Bruvo uručili su gradonačelnik Vinko Grgić i predsjednica Gradskog vijeća Ljepša Rakas Vujčić.
Klub već deset godina djeluje na području grada, a od njegova osnutka kroz njega je prošlo preko 150 djece predškolske i školske dobi.
U tom periodu najuspješniji mladi sportaši nastupili su na 137 natjecanja, uglavnom međunarodnog karaktera i „penjali“ se na postolje 589 puta.
Protekla je godina bila najuspješnija. Osvojeno je odličje na Prvenstvu Hrvatske u katama za mlađe uzraste, a od preostalih 200 medalja treba istaknuti nastupe na jakim međunarodnim turnirima u brojnim hrvatskim gradovima te u široj regiji.
Predloženi su za ovo vrijedno gradsko priznanje jer su svojim predanim radom i upornošću ostvarili zavidne rezultate i na najbolji mogući način predstavljali i promovirali svoj klub i grad diljem Hrvatske i u inozemstvu.

Related Post