PRAVAŠI POD JEDNIM KIŠOBRANOM

1000 0

NOVA GRADIŠKA, 23. ožujak 2015. – Nije od jučer inicijativa da se svi pravaši okupe i zajedno bude veoma važan čimbenik politike u Hrvatskoj. Nije nepoznato da su osobne antipatije čelnika pravaških stranaka i njihove

ambicije razjedinile pravaše i pravaštvo na političkoj sceni, a time i izgledne izborne rezultate svele, kako gdje, u drugi, treći ili četvrti red političkog utjecaja, ili pak izvan utjecaja.

O pravaškom kišobranu duže se govori.

Riječi je ponovo bilo i u Davoru gdje se u subotu okupilo čelništvo HSP AS na Izbornom zboru općinske organizacije.

-Moramo napravit pravaški kišobran i okupiti sve pravaše na jednom mjestu, U isto vrijeme to neće to ništa vrijediti ako ne budemo dio jednog domoljubnog kišobrana koji će omogućiti da desne hrvatske stranke dođu na vlast u Hrvatskoj. To je proces koji traži da nekad budemo samozatajni. Nažalost, neki u tom međuprostoru vide svoju priliku što razjedinjuje. Postojimo, postojat ćemo i zajedno raditi – kazao Je predsjednik ŽV HSP AS Brodsko-posavske županije dr. Tomislav Vlajnić.

Istog je mišljenja jer i Dario Marenić, dopredsjednik HSP AS, član Predsjedništva i član Glavnog stana, dopredsjednika ŽV HSP AS Brodsko-posavske županije i predsjednika Podružnice Nova Gradiška. Smatra da se i novogradiški pravaši trebaju ujediniti.

Izborna statistika govori u prilog Vlajnića i Marenića.

Na prošlim lokalnim izborima u Novoj Gradiški lista HSP AS dobila je 5,00 posto, a lista HSP 4,61 posto glasova. To je zajedno nezanemarivih 9, 61 posto glasova novogradiških birača.

Related Post

HRVATSKI LABURISTI

Autor - 23/11/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 23. studeni 2012. – Hrvatski laburisti odlučili su akcijom među građanima pokazati što misle o novom prijedlogu Zakona…