PREŠAO U SUPROTNI PROMETNI TRAK

1569 0

SLAVONSKI BROD – Jutros, oko 5.55 minuta, u blizini Čajkovaca (županijska cesta 4202), dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

 

U zajedničkoj suradnji policije i državnog odvjetništva obavljen je očevid kojim je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo, jer se 40-godišnjak upravljajući osobnim automobilom nije kretao obilježenom prometnom trakom već je prešao na suprotnu prometnu traku. Pritom je došlo do udara osobnog automobila u tegljač sa poluprikolicom kojim je upravljao 44-godišnjak. Osobni automobil je potom odbačen u kanal, dok je teretno vozilo sletjelo također u kanal na suprotnu stranu.

 

U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 40-godišnjak, dok je 44-godišnjak lakše ozlijeđen. Pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donji Andrijevci i Vrpolje pružali su pomoć prilikom izvlačenja mrtvog tijela iz vozila.

 

Policijski službenici su tijekom očevida zatvorili promet županijskom cestom 4202 i preusmjeravali okolnim cestama u vremenu od 6 do 10 sati i od 11 do 11.15 sati.

 

Policija o prometnoj nesreći dostavlja obavijest općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. (Foto J.Z. – SBplus)

Related Post