PRIJAVITE SE! – U pola cijene „Tjedan odmora vrijedan“

1397 0

Ministarstvo turizma Republike Hrvatske i Hrvatska turistička zajednica u postupku su finalizacije akcije i kampanje pod nazivom „Tjedan odmora vrijedan“ kojom se u terminu od 10. do 19.04.2020. omogućuje svim zainteresiranim građanima da putuju i upoznaju druge dijelove Hrvatske uz značajne uštede (50% popusta na usluge).
Na sudjelovanje u akciji mogu se prijaviti svi poslovni i privatni subjekti iz turističkog sektora poput hotela, privatnih iznajmljivača, turističkih agencija, restorana, barova, nacionalnih parkova i parkova prirode, muzeja, galerija, prijevoznika, rent-a-cara, iznajmljivača plovila te subjekata zdravstvenog i lječilišnog turizma.
Cilj je da ovo postane svojevrsni Ferragosto koji imaju u Italiji, te da dva tjedna u godini Hrvati putuju i obilaze Hrvatsku po povoljnim cijenama. Svrha ove kampanje je potaknuti domaći turizam.
Iz sličnih primjera koje su provodile Mađarska i Italija vidimo da je u 3 godine porast domaćeg turizma i do 300%. Za sudjelovanje dovoljno je prijaviti se od 17.02. na stranici tjedanodmoravrijedan.hr te prilagoditi cijene sukladno uvjetima Ministarstva turizma i HTZ-a koje će biti aktualne u tjednu od 10. do 19.04.2020.
Više o samom projektu možete pročitati i u prezentaciji koju Vam dostavljamo na linku:

https://we.tl/t-OeMeZLy7iR

Također napominjemo kako je predviđeno slanje još jednog newslettera netom prije otvaranja web stranice na kojoj će se izvršiti upload svih ponuda (17. veljače) – izvijestila je Turistička zajednica brodsko-posavske županije.

Related Post