PRIVEDEN U NOVOGRADIŠKU POLICIJSKU POSTAJU: Gajevom ulicom vozio 101/km/h, vikao, vrijeđao i omalovažavao policajca

1716 0

NOVA GRADIŠKA, 24. studeni 2020. – Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, jučer su dva puta intervenirali zbog činjenja prekršaja u području prometa i području javnog reda i mira, te prekršajno sankcionirali prekršitelje.

U 10,55 sati u Novoj Gradiški, u Ulici Ljudevita Gaja, policijski službenici su prilikom nadzora brzine, utvrdili da se osobni automobil kretao nepropisnom brzinom od 101 km/h kroz naselje. Automobilom je upravljao 23-godišnjak, koji je prilikom postupanja vikao, vrijeđao riječima i omalovažavao policijskog službenika. Također nije poslušao naredbu policijskog službenika da prestane sa narušavanjem javnog reda i mira, te se pokušao udaljiti, no policajac ga je u tome spriječio i priveo u policijsku postaju na dovršetak policijskog postupanja. Policijski službenici protiv 23-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški (Prekršajni odjel) zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti cestovnog prometa.

Također, u Novoj Gradiški, jučer (23. studenoga), u 15.50 sati, zbog narušenih međuljudskih odnosa od ranije, javni red i mir su narušavali 26-godišnjak i 53-godišnjak, koji su se nakon svađe i fizički sukobili, razmjenjujući međusobno udarce po glavi i tijelu. Na istima nisu bile vidljive ozljede, a liječničku pomoć su odbili. Policijski službenici protiv obojice dostavljaju optužne prijedloge mjerodavnom Općinskom sudu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Related Post

Autor - 30/05/2018 0
Autorica: Ernestina Straga-Šašić MOVA GRADIŠKA, 30. svibnja 2018- Pozivamo Vas da popratite 6.6.2018. g. humanitarni koncert u organizaciji FOLKLORNOG ANSAMBLA…