Prolio benzin iz kanistera, palio cigaretu i zapalio kuću

1867 0

NOVA GRADIŠKA – Dana 10. svibnja 2018. godine oko 19,00 sati  u Novoj Gradiški u Ulici baruna Trenka, došlo je do požara u unutrašnjosti obiteljske kuće, vlasništvo 69-godišnjakinje i 28-godišnjaka.

Provedenim očevidom policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška uz sudjelovanje inspektora zaštite od požara,  utvrdili su da je do požara došlo kada je 28-godišjak pri obavljanju ličilačkih radova u jednoj prostoriji, nehotice prolio benzin iz kanistera, čije su se pare zapalile prilikom kasnijeg pripaljenja cigarete od strane istog. Nakon toga požar se prenio na  stvari u sobi te na ostale prostorije.

Požar je ugašen od strane pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Nova Gradiška. U požaru je 45-godišnjakinja, koja se zatekla u kući, zadobila lakše ozljede, a nastala šteta, bez stručne procjene, cijeni se na više tisuća kuna.

 

Related Post

PUCNJAVOM SLAVIO BOŽIĆ

Autor - 28/12/2015 0
SLAVONSKI BROD, 28. prosinac 2015. – Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod proveli su kriminalističko istraživanje nad 71-godišnjakom iz Slavonskog…