PROMETNA NA AUTOCESTI

908 0

Jutros, oko 6,45 sati, na autocesti A3 (sjeverna kolnička traka), kod Velike Kopanice, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene, od kojih jedna teško (opasno po život). Očevid u tijeku – propćila je Kata Nujić,

glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske.

Doznajemo sudionici nesreće kod Sredanaca bili su glumci Dolores Lambaša (32) i Stojan Matavulj. Dok je Matavulj lakše ozlijeđen, Lambaša je prevezena na Kirurgiju Opće bolnice “Dr. Josip Benčević” u Slavonskom Brodu, gdje je operirana. u teškom stanju na odjelu intenzivne njege, gdje se liječnici još uvijek bore za njezin život.

 

PRIOPĆENJE POLICIJSKE UPRAVE BRODSKO-POSAVSKE

 

Jutros, oko 6,30 sati, na sjevernoj kolničkoj traci autoceste A3, kod Oprisavaca, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene, od kojih jedna osoba teško. Do prometne nesreće je došlo, jer je 52-godišnjak upravljajući osobnim automobilom Nissan (VŽ registracijskih oznaka), zbog ne držanja dovoljnog razmaka, udario u stražnji dio osobnog automobila Polo (SB registracijskih oznaka), kojim je upravljao 40-godišnjak. Obadva vozila su nakon udara sletjela sa kolnika, prevrnuvši se na krov na travnatoj površini. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 32-godišnja putnica iz osobnog automobila Nissan, kojoj je ukazana liječnička pomoć te je zadržana na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu, dok je 40-godišnji vozač Pola lakše ozlijeđen. Policijski službenici protiv 52-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Related Post

SAM SVOJ MAJSTOR

Autor - 14/07/2015 0
SLAVONSKI BROD, 14. srpnja 2015. – Jučer oko 9 sati u Slavonskom Brodu u nesretnom slučaju smrtno je stradao 67-godišnjak.