PROMETOVANJE ZA PREDSTOJEĆE BLAGDANE

264 0

Informativni centar Hrvatskog autokluba izvijestio je

policiju o zabrani za teretna motorna vozila iznad 7.5 tona u predstojećim danima. Zabrane su bile u nedjelju, 30. listopada, danas (31. listopada) te se spomenuta zabrana odnosi i na dan 1. studenoga, blagdan Svih svetih, u vremenu od 8 do 21 sat. Dakle, na web stranicama HAK-a, u rubrici Granični prijelazi (http://www.hak.hr/info/stanje-na-cestama/), objavljene su obavijesti o zabranama kao i upozorenje na moguće gužve i dugotrajna čekanja na graničnim prijelazima prema Sloveniji (poglavito na GP Macelj, Bregana, Rupa i Pasjak).

 

Stoga, policija upozorava vozače teretnih vozila na zabrane i gužve, te savjetuje da se po mogućnosti teretna vozila, ne šalju u tim smjerovima zbog spomenutih zabrana i gužvi na graničnim prijelazima.

 

Zbog radova i rekonstrukcije na graničnom prijelazu Slavonski Brod, smanjen je broj prometnih traka te su nastale velike gužve u prometovanju. Policija preporučuje korištenje drugih obližnjih graničnih prijelaza te moli za strpljivost i toleranciju.

Related Post

ZIMSKO ANTUNOVO

Autor - 14/01/2015 0
STARO PETROVO SELO, 14. siječanj 2014. – Iako je zaštitnik župe u Starom Petrovom Selu sveti Antun padovanski, vjernici ove…