PROMILI: U alkoholiziranom stanju sletjeli s ceste i teško se ozlijedili

4085 0

Ozlijeđeni su prevezeni  i zadržani na  liječenju u  brodskoj bolnici

 

Autor , FOTO, Policija brodsko-posavska

SLAVONSKI BROD – U nedjelju (4.srpnja) u jutarnjim satima dogodile su se tri prometne nesreće slijetanjem s ceste u kojima su vozači zadobili teške tjelesne ozljede. Prevezeni su i zadržani na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici protiv njih podnose odgovarajuća pismena Općinskom sudu u Slavonskom Brodu, zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Prva se dogodila u Oriovcu za vrijeme dok je 23-godišnji vozač osobnog automobila izgubio nadzor nad vozilom i sletio na travnatu površinu, a potom udario u metalnu ogradu. Utvrđena mu je koncentracija alkohola od 0.73 promila.


Druga prometna nesreća se dogodila u Velikoj Kopanici. 35-godišnji vozač je uslijed nepropisne brzine od 125 km/h sletio na travnatu površinu i udario u metalnu ogradu, prilikom čega nije koristio sigurnosni pojas. Utvrđena mu je koncentracija alkohola od 1.93 promila.
Do treće prometne nesreće je došlo kod Novog Topolja, dok je 55-godišnjak upravljao motociklom i zbog neprilagođene brzine sletio s ceste, te udario u prometni znak.

Related Post