Pučko otvoreno učilište uređuje interijer Doma kulture

478 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 17. siječnja 2019. – Uređenje dvorane i hola Doma kulture bi je sigurno jedan od najznačajnijih događaja za Pučko otvoreno učilište MAR u 2018. godini. Bio je to i početak cjelovitog uređenja kompletne zgrade Doma kulture.

Trenutno Pučko otvoreno učilište uređuje prostor na katu. Radovi će, kako kaže ravnateljica Danijela Juranović, biti završeni za otprilike mjesec dana.

Ove se godine očekuje i realizacija projekta Grada Nova Gradiška na energetskoj obnovi zgrade. Dom kulture ove će godine na zadovoljstvo djelatnika Pučkog otvorenog učilišta i Gradske knjižnice zasjati u novom sjaju, ali i na zadovoljstvo svih Novogradiščana, pogotovo onih koji dolaze u prostor Doma kulture na brojne manifestacije i događanja ili u kino.

Related Post

DOBAR / LOŠ PRIMJER

Autor - 07/02/2013 0
Među porušenim spomenicima i spomen obilježjima NOR-a na novogradiškom području je i brončana skulptura Milana Tomića Slobodana, partizanskog narodnog heroja,…

BRAVO MAŽORETKINJE

Autor - 08/10/2012 0
Ekipno naše su mažoretkinje osvojile drugo mjesto. U kategoriji “duo” Patricia Lang i Maja Golovrški bile su najbolje i osvojile…