REŠETARI: Građevinci ulaze u fazu završetka radova na izgradnji dječjeg vrtića i vatrogasnog doma

1735 0

Autor Franjo Samardžić
REŠETARI, 23. srpnja 2020. – Građevinari intenzivno rade u središtu Rešetara. Nakon što su skinute skele i nova upravna općinska zgrada zasjala u središtu mjesta, privode se radovi na dva za Rešetarčane, ali i stanovnike cijele općine, veoma značajna objekta.
Nova zgrada Dječjeg vrtića „Čarobni svijet“ u kome će se nalaziti i jaslice gradi se na zadovoljstvo svih mladih obitelji na području općine. Iako i sada vrtić radi u primjerenim uvjetima, a ima i svoj izdvojeni odjel u Adžamovcima, novi dječji vrtić s jaslicama ispunit će sve najviše standarde koji se traže u skrbi za djecu i predškolskom odgoju. Obradovati će roditelje, ali i djelatnice vrtića.
Početkom prosinca ove godine trebaju se završiti radovi na dogradnji i adaptaciji Vatrogasnog doma. I tu će biti višestrukog zadovoljstva, jer se neće radovati samo rešetarački vatrogasci koji će dobiti spremište i ostali zavidan prostor za rad, već i ostali Rešetarčani. Vatrogasni dom bit će ujedno i društveni dom s kulturnim centrom.

Related Post

Od danas dostupan sustav e-Propusnice

Autor - 08/04/2020 0
E-Propusnice, sustav dostupan na adresi https://epropusnice.gov.hr omogućuje građanima jednostavno slanje zahtjeva za izdavanje propusnica korištenjem usluga e-Građani i NIAS (Nacionalni…