ROCK STARCI 2019.: Za dobru svirku pobrinuli su se Letu štuke, Partibrejkersi, The Red Roostersi i duo Gatuzo

3161 0

Autor Franjo Samardžić, Foto Jakša Samardžić
STARCI, 20. srpnja 2019. – Ljubitelji rock glazbe napunili su sinoć Starce. Na prostoru kod „stare škole“ došli su iz novogradiškog kraja, a bilo je tu i Brođana, Požežana i Novljana.
Svi su oni svojim dolaskom i ove godine, devetnaestu godinu za redom, potvrdili da je ova jedinstvena glazbena manifestacija u Stacima, koju nazivaju i Slavonski woodstock, uhvatila duboke korijene.
Na zadovoljstvo ljubitelja rock´n roll-a za dobru svirku prošle su se noći pobrinuli Letu štuke, Partibrejkersi, The Red Roostersi i duo Gatuzo. Organizatore je poslužilo i vrijeme, a u sjajnoj atmosferi bilo je i dovoljno PAN piva na zadovoljstvo svih posjetitelja koji su i ove godine imali besplatan ulaz.
Uz velik trud organizatora, ljudi okupljenih oko Udruge za integraciju glazbene kulture mladih „Starci 2001.“, ljubitelji rock´n roll-a, za besplatan rock doživljaj trebaju zahvaliti i sponzorima koji podržavaju ovo rock okupljanje, a među njima su bili Općina Staro Petrovo Selo, Turistička zajednica grada Nova Gradiška, Ministarstvo kulture, HDS-ZAMP, Brodsko-posavska županija, Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, HBOR, ADDIKO BANK, COCA COLA, JAMNICA, PIVO PAN, TERI, MAR.AS a i drugi.
Kako ocijeniti ROCK STARCE 2019.? Sviralo se i ostalo do jutarnjih sati. Uživali su i vinogradi i šljivici.

Related Post

BORODSKO POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 22/03/2016 0
SLAVONSKI BROD, 21. ožujak 2016. – Veleposlanik Republike Albanije u Republici Hrvatskoj Nj.E. Ilir Melo sa suradnicima gostovao je danas,…