SAJAM POLJOPRIVREDE I SEOSKOG TURIZMA: Prijavite se za sudjelovanje na Agro Tour Slavonija

276 0

POŽEGA, 09. srpnja 2020. – Nakon prošlogodišnjih iznimno uspješnih, Poljoprivredna televizija i ove  godine organizira 5. jubilarni AgroTour Slavonija, sajam poljoprivrede i seoskog turizma koji će se  održati u subotu 19. rujna 2020. godine na Trgu Svetog Trojstva u Požegi u prijepodnevnim  satima.

Cilj sajma je okupiti proizvođače iz Slavonije i Baranje, ali i šire, koji se, pored standardnih, bave  uzgojem poljoprivrednih kultura koje nisu uobičajene i svakodnevno dostupne te predstavnike  seoskih gospodarstava koja u svojoj ponudi, pored ugostiteljstva, imaju razne zabavne sadržaje.

Poljoprivredna televizija na ovaj način želi omogućiti hrvatskim poljoprivrednicima širenje svog  tržišta te im pružiti priliku za predstavljanje kako građanima tako i potencijalnim poslovnim  partnerima.

Sajam će i ove godine biti obogaćen zabavnim programom, nastupima kulturno-umjetničkih društava, nagradama za posjetitelje i naravno – tamburom za dušu.

Ove godine naši izlagači imat će mogućnost prijaviti se i natjecat za najbolje uređeni štand, a  nagradit će ih jedan od naših sponzora.

Iz godine u godinu broj izlagača i posjetitelja raste, a ova godina je zaista ,,posebna” za sve nas, jer  zbog niza otkazanih događanja vjerujemo da su ljudi željni sadržaja poput našeg sajma koji je uz izložbeno – prodajni također i društveno-tradicionalnog karaktera. Uz sve to naši posjetitelji će moći naći širok asortiman domaćih proizvoda na jednome mjestu.

Kako je bilo na prošlogodišnjem sajmu možete vidjeti OVDJE

Pozivamo sve zainteresirane izlagače da nas kontaktiraju na email

marketing@poljoprivredna.tv, telefon 034/202-192 ili mobitel 099/399-2154.

Related Post

UZ DAN SVETOG HUBERTA

Autor - 04/11/2015 0
Slavonski Brod, 4. studenog 2015. – Prepoznajući nastojanja Lovačkog saveza Brodsko-posavske županije koji već neko vrijeme provodi projekt „Sigurno u…