SARS-CoV-2: Treći dan zaredom nema novozaraženih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

277 0

Pod mjerom samoizolacije trenutno se na području Brodsko-posavske županije nalazi 160 osoba,22 osobe manje u odnosu na prethodni dan

SLAVONSKI BROD, 26. srpnja 2020. -Treći dan zaredom nema novozaraženih osoba na virus SARS-CoV-2 u Brodsko-posavskoj županiji.
Svi nalazi testiranih osoba u posljednja 24 sata na području Brodsko-posavske županije bili su negativni.
Ukupan broj zaraženih osoba koje imaju prebivalište na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako i dalje iznosi 154, dok je broj aktivnih slučajeva 29.
Hospitalizirane su 3 osobe (isto kao i prethodni dan). Pod mjerom samoizolacije trenutno se na području Brodsko-posavske županije nalazi 160 osoba (22 osobe manje u odnosu na prethodni dan).

Stožer CZ Brodsko-posavske županije i nadalje poziva sve građane na dosljedno pridržavanje mjera i provođenje Preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusom. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana navodi u današnjem priopćenju Stjepan Bošnjaković, načelnik Stožera CZ BPŽ.

Related Post