Drugi dan zaredom nema novozaraženih osoba u brodsko-posavskoj županiji

763 0

SLAVONSKI BROD, 25. srpnja 2020. – Svi nalazi testiranih osoba na virus SARS-CoV-2 u posljednja 24 sata na području Brodsko-posavske županije bili su negativni.

Drugi je to dan zaredom bez novozaraženih osoba u brodsko-posavskoj županiji. Ukupan broj zaraženih osoba koje imaju prebivalište na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako i dalje iznosi 154, dok je broj aktivnih slučajeva 40. Trenutno su hospitalizirane 3 osobe (jedna osoba manje u odnosu na prethodni dan). Pod mjerom samoizolacije trenutno se na području Brodsko-posavske županije nalaze 182 osobe (120 osoba manje u odnosu na prethodni dan).

Stožer CZ Brodsko-posavske županije i nadalje poziva sve građane na dosljedno pridržavanje mjera i provođenje Preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusom. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana – priopćio je danas Stjepan Bošnjaković, načelnik Stožera CZ BPŽ.

Related Post