Serijski provalnik (21) dobio mjesec dana istražnog zatvora

712 0

SLAVONSKI BROD, 19. srpanj 2019. – Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, 17.srpnja su dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom kojeg sumnjiče da je u noći s 15. na 16. srpnja provalio ili pokušao provaliti u devet trgovina, u užem centru Slavonskog Broda, prilikom čega je iz trgovina otuđio mobitel i nekoliko tisuća kuna. Također su policajci daljnjim opsežnim kriminalističkim istraživanjem utvrdili da je 21-godišnjak provalio ili pokušao provaliti i u nekoliko trgovina te ugostiteljskih objekata u užem centru Slavonskog Broda u vremenu od 10. lipnja do 8. srpnja, prilikom kojih je otuđio mobitel, novčane iznose i cigarete, a čime je počinio materijalnu štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici su 17. srpnja, temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili dom i prostorije kojima se koristi 21-godišnjak i pronašli dio otuđenih predmeta. koji potječu iz kaznenog djela, a policajci nastavljaju daljnji rad na pronalasku ostalih otuđenih stvari. Počinitelj kaznenih djela predan je pritvorskom nadzorniku.
Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu mu je nakon ispitivanja odredilo istražni zatvor u trajanju od mjesec dana. Policijski službenici su 21-godišnjaka (jučer), u poslijepodnevnim satima prepratili i predali u zatvor u Požegi.

Related Post

NEDOZVOLJENA TRGOVINA

Autor - 24/02/2016 0
NOVA GRADIŠKA, 24. veljače 2016. – Temeljem operativnih saznanja policijskih službenika Policijske uprave brodsko-posavske, dana 23. veljače, u vremenu od…