SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA: Bigović ponovo zatalasao aktualni sat, gradonačelnik Vinko Grgić i Vlatko Grainer nisu mu ostali dužni

1679 0

NOVA GRADIŠKA, 6.  lipnja 2018. – Današnji aktualni sat   na sjednici Gradskog vijeća kao da je bio nastavak  prošle sjednice.  Za govornicom su se redali gradski vijećnici postavljajući gradonačelniku Vinku Grgiću pitanja vezana za  komunalnu infrastrukturu,  tražili rješavanje  problema opskrbe vodom u pojedinim dijelovima grada, naprimjer za  nekoliko    obitelji u Požeškoj ulici u Maloj,   asfaltiranje    ulica,  priključke na kanalizaciju  Kovačevcu,  radu  vrtića u poslijepodnevnim satima , adaptaciji doma u Ljupini,  ulaganjima u gospodarstvo i  zapošljavanju.

Bilo je to tako sve dok se za riječ nije javio Željko Bigović.  Ponovio  je da nije dobio traženi pismeni odgovor na vijećnička potanja,  prozvao je gradonačelnika  Vinka Grgića, a  predsjednicu Gradskog cvijeća Ljepšu Rakas -Vujčić  optužio je za pristrano vođenje sjednica, prozvao  je i  vijećnika Vlatka Grainera  nazvavši ga potrčkom. Sebe, kako je kazao,  smatra žrtvom  laži i uvreda  od  strane gradonačelnika i, kako je kazao njegovog  jata.

Njegov istup nije ostao  bez reagiranja pa je  morao slušati primjedbe  na svoje   rukovođenje u Tvornici koža i  kao  predsjednik Skupštine u Komunalnom poduzeću Slavča.

Tomislav Bećirević  na kraju je odustao od svojih   pitanja   kazavši kako je za njega  takva rasprava   šok  i cirkus   i nije način na  koji bi se u Gradskom vijeću trebalo raditi.

Na današnjoj sjednici Gradsko vijeće je raspravljalo o izvješćima gradskih ustanova, zajednica i  društava, prodaji nekretnina u vlasništvu grada te, što je bila dopuna dnevnog reda, izmjeni odluke o  prikupljanju  miješanog i biorazgradivog otpada.

Related Post