SPAR će otkupljivati voće i povrće malih proizvođača

544 0

ZAGREB – Kako bi dodatno pomogli malim domaćim poljoprivrednim proizvođačima koji, zbog izvanredne situacije više ne mogu svoje proizvode prodavati na tržnicama, SPAR poziva sve male proizvođače da im se jave kako bi osigurali plasman svojih proizvoda na police SPAR i INTERSPAR trgovine.

SPAR i sada surađuje s velikim brojem domaćih dobavljača. Ponuda voća i povrća u SPARU je domaćeg podrijetla za sve proizvode koji se proizvode u Hrvatskoj. Na našim policama mogu se naći proizvodi više od 40 malih domaćih proizvođača i OPG-ova.

Uz to, s malim proizvođačima voća i povrća surađujemo i kroz našu robnu marku „Vrtovi Hrvatske“.

Pozivamo sve male proizvođače voća i povrća koji više ne mogu plasirati svoje proizvode na tržnice, da nam se jave direktno na broj SPAR centrale 01 2410 900.

One koji nemaju mogućnost samostalnog pakiranja i isporuke proizvoda pozivamo da kontaktiraju distributere Marinadu, Fragarija i Osatinu, koji će odraditi taj posao za njih i ubrzati cijeli proces plasmana proizvoda na police.

Related Post

BRODSKO POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 22/07/2014 0
SLAVONSKI BROD, 22. srpanj 2014. – U Velikoj vijećnici županijske uprave danas su svečano potpisani Ugovori o dodjeli bespovratnih potpora…