STIŽE CJEPIVO: Cijepljenje protiv COVID 19 u N. Gradiški, Okučanima i S. P. Selu počinje slijedeći tjedan

1091 0

U N. Gradiški cijepiti će dr. Olgica Ivančić i sestra Marija Šugh, u S.P. Selu dr. Arlen Car i sestra Marina Slišurić, a u Okučanima dr. Ana Piljajk i sestra Anamarija Kumić

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 22. siječnja 2021. – Županijski stožer Civilne zaštite imenovano je 11 mobilnih timova za provedbu cijepljenja protiv COVID 19 u Brodsko-posavskoj županiji od kojih su tri u Domu zdravlja „Dr. Andrija Štampar“ Nova Gradiška.

Jedan tim cijepiti će u Novoj Gradiški u Covid ambulanti Doma Zdravlja u Relkovićevoj ulici, a sačinjavaju ga dr. Olgica Ivančić i sestra Marija Šugh.  U slučaju većeg interesa građana i potrebe cijepljenje će se obavljati u Društvenom domu.

Tim za provedbu cijepljenja u kojem su dr. Arlen Car i sestra Marina Slišurić cijepiti će u zdravstvenoj ambulanti u Starom Petrovom Selu, a tim dr. Ana Piljajk i sestra Anamarija Kumić u zdravstvenoj ambulanti u Okučanima.

Kako doznajemo od ravnatelja Marijana Šapine, već su cijepljeni zdravstveni i nezdravstveni djelatnici Doma zdravlja. Iz Zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije za ponedjeljak su najavljene nove količine cjepiva pa će kada one stignu početi cijepljenje šire populacije, a prioritet će imati ugrožene skupine, ako već nisu cijepljene, a potom građani stariji od 65 godina. Građani će moraju prijaviti za cijepljene svojim obiteljskim liječnicima gdje će dobiti informaciju kada će se cijepiti.

Related Post

Autor - 27/06/2018 0
LJETO U KNJIŽNICI 2018. : Stručni tim Gradske knjižnice Nova Gradiška i ovoga je ljeta (srpanj/kolovoz) pod pokroviteljstvom Grada Nova…