STIŽE CJEPIVO: Stožer CZ BPŽ poziva građane koji se žele cijepiti protiv COVID-a 19 da se pribilježe kod obiteljskog liječnika

1372 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 20. veljače 2021. – Stožer CZ Brodsko-posavske županije poziva građane koji se žele cijepiti protiv COVID-a 19, ako to već nisu učinili, da se jave i pribilježe kod svog obiteljskog liječnika kako bi pravovremeno bili obaviješteni o terminu i mjestu cijepljenja.

Županijski stožer Civilne zaštite imenovano je 11 mobilnih timova za provedbu cijepljenja protiv COVID 19 u Brodsko-posavskoj županiji od kojih su tri u Domu zdravlja „Dr. Andrija Štampar“ Nova Gradiška.

Jedan tim cijepiti će u Novoj Gradiški u Covid ambulanti Doma Zdravlja u Relkovićevoj ulici. U slučaju većeg interesa građana i potrebe cijepljenje će se obavljati u Društvenom domu. Cijepiti će se i u zdravstvenim ambulantama u Starom Petrovom Selu i Okučanima.

U Novoj Gradiški cijepiti će dr. Olgica Ivančić i sestra Marija Šugh, u Starom Petrovom Selu dr. Arlen Car i sestra Marina Slišurić, a u Okučanima dr. Ana Piljajk i sestra Anamarija Kumić.

Related Post