STOŽER CZ BPŽ: 6 novozaraženih u Sl. Brodu, 1 u općini Oriovac

250 0

Na području Brodsko-posavske županije 28 aktivnih je slučajeva, u bolnici 7 osoba, jedna na respiratoru, a u samoizolaciji trenutno se nalazi 278 osoba

SLAVONSKI BROD, 11. listopada 2020. – U zadnja 24 sata na području Brodsko-posavske županije zabilježeno je sedam (7) novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2. Šest zaraženih osobe ima prebivalište na području grada Slavonskog Broda, a jedna na području općine Oriovac.
Ukupan broj zaraženih osoba s prebivalištem na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako sada iznosi 674, dok je broj (16 osoba više nego prethodni dan).
Stožer CZ Brodsko-posavske županije i nadalje poziva sve građane kao i organizatore javnih i privatnih okupljanja da se privremeno suzdrže od organizacije istih te na dosljedno pridržavanje mjera i provođenje Preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 ukoliko ih ipak organiziraju ili na njima sudjeluju. Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer jedino odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusom. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana – priopćio je danas Stjepan Bošnjaković načelnik Stožera CZ BPŽ.

Related Post