STOŽER CZ BPŽ: Nema novozaraženih osoba na virus SARS-CoV-2

211 0

Stožer CZ Brodsko-posavske županije i nadalje poziva sve građane kao i organizatore javnih i privatnih okupljanja na dosljedno pridržavanje mjera i provođenje Preporuka HZJZ-a

Slavonski Brod, 3. kolovoza 2020. – U zadnja 24 sata na području Brodsko-posavske županije nema novozaraženih osoba na virus SARS-CoV-2 u Brodsko-posavskoj županiji. Svi pristigli nalazi testiranih osoba u posljednja 24 sata na području Brodsko-posavske županije bili su negativni.
Ukupan broj zaraženih osoba s prebivalištem na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako sada iznosi 165. Aktivnih slučajeva je 16 od čega su 3 osobe hospitalizirane. Pod mjerom samoizolacije na području Brodsko-posavske županije trenutno se nalazi 66 osoba.

Stožer CZ Brodsko-posavske županije i nadalje poziva sve građane kao i organizatore javnih i privatnih okupljanja na dosljedno pridržavanje mjera i provođenje Preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusom. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana- navodi u današnjem priopćenju Damir Mirković, zamjenik načelnika Stožera CZ BPŽ.

Related Post

Autor - 18/07/2019 0
NOVA GRADIŠKA – Udruga gluhih i nagluhih Nova Gradiška od ožujka ove godine provodi projekt “Društvo jednakih mogućnosti”, UP.02.2.2.09.0002., odobren…