SVI U SDP-e: Članovi SDP-a postali Vlatko Grainer, zamjenici gradonačelnika Ivana Trupina i Borislav Vidošić, a postati će to i Marijana Škara Ivković

2613 0

Autor Franjo Samardžić

SDP je stabilnu većinu u Gradskom vijeću sa 10 povećao na 11 vijećnika

NOVA GRADIŠKA, 6. rujna 2019. – Bilo je primjedbi na uvodni dio članaka sa jučerašnje sjednice Gradskog vijeća u kome se govori o novom razmještanju gradskih vijećnika u vijećničkim klupama. Odnosi se to na Marijanu Škara Ivković koja je gradska vijećnica postala sa Liste grupe građana kao nezavisna vijećnica. Nakon razlaza sa Željkom Bogovićem djelovala je i dalje kao nezavisna gradska vijećnica i sjedila među oporbenim vijećnicima na lijevoj strani vijećnice zajedno s vijećnicima HDZ-a i Željkom Bigovićem.

Jučer smo pisali da se premjestila na desnu stranu vijećnice među vijećnike Kluba vijećnika SDP-a i Laburista, što nije točno jer laburista više nema među gradskim vijećnicima. Predsjednica gradskog vijeća dr. Ljepša Rakas Vujčić točno je kazala da u Gradskom vijeću imaju samo dva kluba vijećnika, HDZ-a i SDP-a.

To znači da su svi vijećnici u Klubu vijećnika SDP-a članovi SDP-a, pa i Vlatko Grajner koji je napustio laburiste, osim Marijane Škara Ivković, koja kaže da je dobila poziv za učlanjenje i da će to postati. Dodaje da podržava rad gradonačelnika, da želi biti aktivna u politici i doprinositi zajednici uvjerena da i u politici ima dobrih ljudi.

SDP je tako stabilnu većinu u Gradskom vijeću sa 10 povećao na 11 vijećnika.

Da SDP-e ojačava članstvo potvrđuje učlanjenje zamjenika gradonačelnika Ivane Trupina i Borislava Vidošića, koji su na listi za zamjenike gradonačelnika bili kao nestranačke osobe.
SDP-e je, kako doznajemo, svoje redove pojačao još nekim novim članovima.

Related Post

Dan bez mobitela u prometu

Autor - 21/10/2018 0
Autor brodsko-posavska policija Cilj kampanje je osvješćivanje  i smanjenje prometnih nesreća uzrokovanih korištenjem mobitela od strane sudionika u prometu (vozača…