THE BEATLES REVIVAL BEND NASTUPIT ĆE NA FOOD TRUCK FESTIVALU U SUBOTU 28. KOLOVOZA

1064 0

Drugo ljetno izdanje Food Truck Festivala na obalu Jaruna donio je red slasne klope, plesne mjuze, šarene cuge I sadržaja za sve uzraste. Slasni kamioni predstavljaju najbolje od street food scene, a hit festivala su morske delicije sa Poluotoka koji nam dolazi iz srca Istre od čega izdvajamo Salvore, slasni sendvič sa gamberima ili Jure Grando od istarske kobasice kuhane u malvaziji. Ljubitelji burgera oduševit će se smah burgerima sa BarbaQ kamiona, ili posebno spravljenim burgerima sa Mrav kamiona. Ukoliko ste više fan etničkih kuhinja, američki specijaliteti sa Loaded kamiona oduševit će sve zaljubljenike u Hot Dog ili Nachose sa trganom piletinom. Slatki festivalski hit su craft sladoledi u neobičnim okusima sa Pri Suncu kamiona.

 

Osim dobre klope, Food Truck Festival obiluje glazbenim gostovanjima pa nas u ovom tjednu očekuje red dobre svirke uživo I nastupi poznatih zagrebačkih DJ-eva u sklopu tematskih večeri:

 

Četvrtak 26.08. Adriatic Coasting – Dj Pepi

Petak 27.08. Funky Lane – Dj Ivan Škrinjarić (funk, disco edition)

Subota 28.08. The Beatles Revival Band live!

Jedan od najdugovječnijih europskih tribute bendova, riječki The Beatles Revival Band, u subotu 28. Kolovoza nastupit će na pozornici Food Truck Festivala od 20h. Osnovani 1994. kao izraz zaljubljenosti u glazbu legendarnih liverpoolskih čupavaca, do danas su održali na stotine koncerata uveseljavajući fanove i publiku diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Italije. Bend je pripremio best off The Beatles-a te vas pozivaju sve na retro čagicu uz besplatan ulaz za sve posjetitelje.

Related Post