TISKOVNA KONVERENCIJA U ŽUPANIJI

796 0

Tema sajma na kojoj izlaže 28 izlagača je namještaj za opremanje u ugostiteljstvu i hotelijerstvu

 

SLAVONSKI BROD, 11. ožujak 2014. – Na jučerašnjoj konferenciji za medije održanoj u županijskoj vijećnici javnosti su se obratili župan Danijel Marušić, pročelnik Stjepan Bošnjaković u ime Izvršnog organizatora sajma, direktor CTR-a Dragan Jelić te predstavnici organizacijskog odbora proizvođača namještaja. Župan je u svome obraćanju najavio Sajam te istaknuo kako je ovo prilika za lokalne proizvođače namještaja da prezentirajući svoje proizvode ostvare izravni kontakt sa trgovcima, građanima i poslovnim partnerima te eventualnu buduću suradnju. Također, napomenuo je kako ovogodišnji sajam ima novine u smislu prezentacije hotela od strane tvrtke Elgrad, a koji će biti instaliran u dvorani.

 

Suradnici na ovom projektu biti će srednja obrtnička i ekonomsko-birotehnička škola iz Slavonskog Broda čiji će učenici i sami sudjelovati u prezentaciji hotela. Pročelnik Bošnjaković je uz pojedinosti oko održavanja predstojećeg Sajma naveo kako su suorganizatori Županijska gospodarska komora Slavonski Brod, Obrtnička komora Brodsko-posavske županije, Udruženje obrtnika grada Sl. Broda, Udruženje obrtnika grada Nove Gradiške i razvojne agencije Županije i grada Sl. Broda- CTR i RASB. Pročelnik Bošnjaković je istaknuo da je službeno otvorenje Sajma u petak 14. ožujka u 11 sati u sportskoj dvorani Vijuš.

 

Ove godine na manifestaciji sudjeluje 28 izlagača, a tema sajma je namještaj za opremanje u ugostiteljstvu i hotelijerstvu. Pročelnik je, nadalje, izjavio da kompletne troškove Sajma snosi organizator- BPŽ sa suorganizatorima. Direktor CTR-a Dragan Jelić istaknuo je izložbeno-prodajni karakter Sajma te mogućnosti izravnog kontakta proizvođača sa potencijalnim kupcima i ugovaranja poslova sa dosadašnjim i budućim poslovnim partnerima. Uz to, tijekom Sajma biti će potpisan Ugovor između Brodsko-posavske županije i tvrtke Euroinspekt – drvokontrola d.o.o. o sufinanciranju ispitivanja kvalitete namještaja za izlagače i ostale proizvođače namještaja iz BPŽ kojima će BPŽ sufinancirati 50 % troškova u ovlaštenom laboratoriju u Slavonskom Brodu za što je u županijskom Proračunu osigurano 200.000,00 kuna. Javnosti su se naposljetku obratili i predstavnici proizvođača namještaja koji su ovom prilikom najavili da će na Sajmu biti predstavljene četiri vrste namještaja koji će se po proizvodnoj (sajamskoj) cijeni nuditi posjetiteljima.

Related Post

Danas je Dan antifašističke borbe

Autor - 22/06/2020 0
U narodnooslobodilačkoj borbi u Hrvatskoj aktivno je sudjelovalo više od 500.000 hrvatskih građana. U narodnooslobodilačkoj vojsci i partizanskim odredima borilo…