TRADICIONALNA FIŠIJADA

925 0

Uz odličan fiš i ribu u rašljama, članovi Sindikata umirovljenika i HSLS-ovci su se u nazočnosti Ružice Vidaković, predsjednice ŽV HSLS-a Brodsko – posavske županije družili uz odličan ambijent uz ribnjak

 

DONJI ANDRIJEVCI, 4. kolovoza 2014. – Kolovoz je tradicionalno mjesec kada se organiziraju fišijade diljem Brodsko – posavske županije.

 

Tako je dana 2. kolovoza, /subota /, u Donjim Andrijevcima na ribnjacima, također organizirana fišijada na kojoj su zajedničku ekipu predstavljali HSLS i Sindikat umirovljenika.

 

Uz odličan fiš i ribu u rašljama, članovi Sindikata umirovljenika i HSLS-ovci su se u nazočnosti Ružice Vidaković, predsjednice ŽV HSLS-a Brodsko – posavske županije družili uz odličan ambijent uz ribnjak. Glavni fiš majstor je bio Ivan Maslov i Ivica Pandurević iz Velike Kopanice. Domaćin je bio ogranak HSLS-a iz Donjih Andrijevaca.

 

Potvrđena je zajednička suradnja te dogovorena promocija CD-a sa starim bosanskim pjesmama “Sevdalinke”, čija će promocija biti u rujnu, a koju je snimio član HSLS-a i županijski vijećnik Šerif Isaković.

Related Post

HSLS I NACIONALNI FORUM

Autor - 04/03/2014 0
Hrvatska socijalno-liberalna stranka (HSLS) i Nacionalni forum potvrdili su partnerstvo hrvatskog političkog centra i zajednički nastup na izborima za Europski…