TRAŽE SE RAZBOJNICI KOJI SU OPLJAČKALI ZLATARNICU

717 0

SLAVONSKI BROD, 12. siječanj 2011. – Jučer oko 19 sati u Slavonskom Brodu dogodilo se razbojništvo i opljačkana zlatarnica. Kako priopćava Policija razbojništvo su počinile dvije maskirane osobe prema 50-godišnjem vlasniku zlatarnice, koji se tom prilikom nalazio unutar zlatarske radnje. Maskirane osobe su u radnju ušle naoružane pištoljima i jednim elektro šokerom i uz prijetnju i upotrebom tjelesne sile prema vlasniku iz radnje otuđili veću količinu zlatnog i srebrnog nakita.

 

Osobni opis počinitelja:

 

– jedna osoba je muškarac krupnije građe, visine oko 180 cm, odjeven u crne hlače, smeđu jaknu s crnim trokutastim uzorkom na ramenima, na nogama crne cipele, maskiran tkzv. „Fantomkom“, naoružan pištoljem i elektro šokerom.

– druga osoba je visine oko 165 cm (najvjerojatnije se radi o ženskoj osobi), odjevena u crne hlače i crnu dužu jaknu sa kapuljačom, naoružana pištoljem.

 

Policija je započela s kriminalističkim istraživanjem, te je noćas oko 1 sat priveden jedan muškarac zbog osnove sumnje da se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelom. Policija moli građane da ako imaju kakvih saznanja vezano za ovo kazneno djelo to jave policiji.

Related Post

BICIKLOM POD AUTOBUS

Autor - 25/05/2015 0
SLAVONSKI BROD, 25. svibanj 2015. – Danas, oko 11.25 minuta, u Slavonskom Brodu, na raskrižju Rimčeve, Svačićeve i Lucićeve, dogodila…

GORJELA KUĆA U LAĐEVCU

Autor - 13/12/2010 0
OKUČANI, 13. prosinac 2010. – Jučer oko 3.10 sati u Policijskoj postaji Okučani, zaprimljena je dojava o požaru na obiteljskoj kući…