TUČNJAVA NAVIJAČKIH SKUPINA: PRONAĐENI I UHIĆENI BRZOM INTERVENCIJOM POLICIJSKIH SLUŽBENIKA

1303 0

SLAVONSKI BROD, 21. studeni 2017. – Sinoć (20. studenoga), oko 21.55 sati, u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj zaprimljena je dojava o tučnjavi više osoba u Slavonskom Brodu, u Pilarevoj ulici. Policijski službenici su odmah intervenirali te na mjestu događaja nisu zatekli nikoga.

Operativnim radom na terenu, policajci su saznali da je oko 21.45 sati, došlo do svađe i tučnjave u kojoj je sudjelovalo oko 15-tak osoba (navijačkih skupina). Prema trenutnim saznanjima u ovom sukobu nije bilo ozlijeđenih osoba. Policijski službenici su se dali u obilazak užeg i šireg područja Slavonskog Broda, te su već za nekih desetak minuta, u Ulici I. G. Kovačića uhitili 18-godišnjaka. U istoj ulici pronađen je i maloljetnik koji je neozlijeđen predan roditeljima. U Svačićevoj ulici, policajci su uhitili 19-godišnjaka i 32-godišnjaka, a u Naselju Marsonia 31-godišnjaka.

Policijski službenici nad četvoricom muškaraca provode kriminalističko istraživanje, te nastavljaju s radom u cilju pronalaska ostalih sudionika remećenja javnog reda i mira i podnošenja prijava.

Related Post