TURISTIČKA PROMIDŽBA: Novogradiščani u Zagrebu na predstavljanju proljetnog odmora u brodsko-posavskoj županiji

971 0

Autor Franjo Samardžić, Foto Nataša Štirba Samardžić
ZAGREB, 3. svibnja 2019. – Turistička zajednica Brodsko-posavske županije iz svoje turističke ponude predstavila je danas u Wine baru Bornstein ponudu za proljetni odmor u Brodsko-posavskoj županiji.
Uz Dinku Matijević, direktoricu Turističke zajednice Nova Gradiška i Ružicu Vidaković, direktoricu Turističke zajednice brodsko-posavske županije, novogradiški dio županijske turističke ponude predstavili su Mario i Marijana Bošnjak koji su, uz svoja tamna i svijetla craft piva na kušnju nudili i džin iz vlastite proizvodnje u kombinaciji sa tonicima, te ugodan ambijent u pivnici u Novoj Gradiški i kušaonici u Sičicama gdje imaju i proizvodnju. Ovi pioniri u proizvodnji craft piva nude, dakako, i slavonske gastronomske delicije iza kojih se prsti ližu i pije dobro domaće pivo.
Na današnjem predstavljanju Turistička zajednice Brodsko-posavske županije i ponudu za proljetni odmor predstavili su i učenici Industrijsko- obrtničke škole Nova Gradiška, koji su svojim umijećima doprinijeli gastronomskoj ponudi.

Related Post