TURISTIČKA ZAJEDNICA BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE: Prezentirana ponuda za osnovce iz Dalmacije

767 0

SLAVONSKI BROD – Turistička zajednica Brodsko – posavske županije u 2018.g. kao nositelj u suradnji sa TZ grada Sl. Broda i TZ grada Nove gradiške sukladno Planu i programu rada nastavlja aktivnosti putem posebnih prezentacija u zemlji i inozemstvu.

-Posebne prezentacije kao i sajamske nastupe održavamo uz potporu Hrvatske turističke zajednice predstavljajući turističke sadržaje i atrakcije koje se namijenjene novinarima i putničkim agencijama i ravnateljima osnovnih škola a sve sa ciljem zauzimanja zasluženog mjesta u turističkoj ponudi- Ružica Vidaković, direktorica Turistička zajednica Brodsko – posavske županije.

U organizaciji Turističke zajednice Brodsko-posavske Županije, Turističke zajednice grada Nove Gradiške i Turističke zajednice grada Slavonskog Broda, od 26.do 28.veljače 2018.organizirana je prezentacija Programa Slavonski Brod i slavonska posavina -destinacija za prihvat organiziranih skupina osnovnoškolaca za osnovne škole u Dalmaciji.

Program prezentacije bio je usmjeren na ravnatelje osnovnih škola i putničkih agencija sa tog područja, a isti su podržali i organizirali Turistički uredi Turističkih zajednica gradova Splita, Šibenika i Zadra.

Prostori u kojem su se održale prezentacije su Muzej grada Splita, Muzej grada Šibenika te u Koncertnom uredu u Kneževoj palači u Zadru.

Galerija umjetnina grada Slavonskog Broda odazvala se pozivu Turističke zajednice grada Slavonskog Broda te je također sudjelovala na prezentaciji Programa u smislu predstavljanja svojih kulturnih sadržaja i zbirki Spomen-doma Dragutina Tadijanovića i Galerije Ružić i suvremenici, kao i glumci iz programa živuće povijesti koje će posjetitelji susretati u tvrđavi Brod, odnosno na gradskom korzu.

Related Post