U KONKURENCIJI 20 ŽUPANIJA I GRADA ZAGREBA: Video iz Brodsko – posavske županije osvojio treće mjesto u projektu moja. hr 

477 0

Mladi i kreativni ljudi iz 20 županija i grada Zagreba natjecali su se u jednominutnim filmovima  a zadatak je bio iskazati osjećaj emotivne vezanosti uz sredinu u kojoj žive. Projekt Večernjeg lista i HRT-a pod nazivom „Moja hr“ , a koji je i ove godine podržan od strane Ministarstva turizma i sporta te Hrvatske turističke zajednice pridružila se i Turistička zajednica Brodsko – posavske županije.  

Ovaj multimedijalni projekt zamišljen kao natjecanje mladih kreativaca u iskazivanju pripadnosti i privrženosti županijama u kojima žive , u obliku jednominutnog videa. 

Prezentacija svih projekata održana je ove godine 25. lipnja u Vinkovcima. 

U jakoj konkurenciji video Brodsko – posavske županije  ekipa koju je angažirala TZ Brodsko – posavske županije je osvojila je treće mjesto. 

Cilj ovoga projekta je ponajprije poziv ljudima da dođu kod nas i sve to sami dožive!

Prvo mjesto je osvojila ekipa iz Istarske županije a drugo Grad Zagreb.

Nagrade je uručila ministrica turizma i sporta gospođa Nikolina Brnjac. 

TZ Brodsko – posavske županije je angažirala ekipu u kojoj su sudjelovati Tomislav Zirdum i Martina Jelinić. Oni su svoju županiju prikazali kako je vide članovi plesne skupine hip-hopskupine „Sinovi“ koje vodi plesač i koreograf Tomislav Zirdum. 

Od ožujka kada je TZ Brodsko – posavske županije  krenula sa realizacijom projekta i jednominutnog videa proveli smo niz promocijskih aktivnosti ; reportaže na HRT-u Dobro jutro Hrvatska, objave u printu – duplerica u Večernjem listu i Online objave na micrositeu moja hr.  

U žiriju za ocjenu su   bili ; savjetnica u kabinetu ministrice turizma i sporta Petra MlačakRosić, direktorica sektora za promociju HTZ-a Martina Srnec, profesor odnosa s javnošću i komunikacijski stručnjak Božo Skoko, kreativni direktor tvrtke i suvlasnik agencije Bruketa&Žinić&Gray Davor Bruketa, novinarka Večernjg lista Radmila Kovačević , dobitnik triju Zlatnih arena za montažu Hrvoje Mišić i autor projekta moja . hr , scenarist Alen Đurica.  

Related Post