U novogradiškim srednjim školama se sutra štrajka, ali će biti i nastave

1528 0

NOVA GRADIŠKA, 17. listopada 2019. – Nastavlja se štrajk nastavnika i zaposlenika u osnovnim i srednjim školama. Sindikati su objavili da se u petak 18. listopada štrajka u Brodsko-posavskoj, Primorsko-goranskoj, Požeško-slavonskoj i Ličkoj županiji.

U Gimnaziji, Industrijsko-obrtničkoj i Elektrotehničkoj i ekonomskoj školi će se štrajkati, ali će biti i nastave koja će se organizirati po posebnom rasporedu ili u nekom drugom obliku odgojno-obrazovnog rada. U Industrijsko-obrtničkoj školi nastava nije organizirana za dio razreda.

GIMNAZIJA
-Poštovani roditelji i učenici, obavještavamo učenike i roditelje o održavanju štrajka u Gimnaziji Nova Gradiška, 18. listopada 2019. Za vrijeme štrajka bit će organizirani primjereni oblici odgojno-obrazovnoga rada s učenicima imajući u vidu najbolji interes učenika te njihova zakonski propisana prava i obveze.
Sve informacije o održavanju štrajka i organizaciji nastave te drugim oblicima odgojno obrazovnoga rada s učenicima u Gimnaziji Nova Gradiška bit će objavljivane na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči škole.
Osoba za kontakt koja je zadužena za pružanje svih odgovarajućih informacija vezanih uz održavanje štrajka u Gimnaziji Nova Gradiška: Ljiljana Ptačnik, ravnateljica GNG.
Adresa elektroničke pošte na koju zainteresirani roditelji i učenici mogu slati upite: ured@gimnazija-nova-gradiska.skole.hr
U Gimnaziji Nova Gradiška, u kojoj je štrajk najavljen u skladu s propisima i kolektivnim ugovorima (u pisanome obliku), na dan štrajka bit će organizirana nastava ili drugi oblik odgojno-obrazovnoga rada koji se provode u školskoj ustanovi.
Ukoliko nastavnik koji ima nastavne sate nije u štrajku, održat će svoju nastavu. Za nastavnike koji su u štrajku, organizirat će se zamjena.
Ljiljana Ptačnik, ravnateljica Gimnazije Nova Gradiška

INDUSTRIJSKO-OBRTNIČKA ŠKOLA
Dana 18.10.2019. u Industrijsko-obrtničkoj školi u Novoj Gradiški nastava se održava prema rasporedu:

od 7:15

1.A – svi učenici
1.B – svi učenici
1.C – grupa Minić
1.D – grupa stolari
1.G – svi učenici
1.H – svi učenici
2.C – svi učenici
2.G – svi učenici
3.G – grupa Mandić
3.H – grupa krojači

Za ostale razrede nije organizirana nastava zbog štrajka djelatnika.
KONTAKT OSOBA Ravnatelj: Mijo Matošević, prof. 0992202080

ELEKTRO-TEHNIČKA I EKONOMSKA ŠKOLA
Elektrotehnička i ekonomska škola u skladu sa svojim obvezama koje proizlaze iz propisa obavještava učenike i roditelje o štrajku koji će se održati u petak 18. listopada 2019. Za vrijeme održavanja štrajka odgojno-obrazovni rad s učenicima bit će organiziran prema posebnom rasporedu. Sve upite vezane za održavanje štrajka možete uputiti na elektroničku poštu škole etes@ees.hr ili pozivom kontakt osobi škole, gđi. Vesni Batalo na broj telefona 035 362145
Ravnateljica: Sanja Müller-Zoričić, dipl.inf.

Related Post

Kako preživjeti blagdane?

Autor - 23/12/2021 0
Pred nama je blagdansko razdoblje, koje se često opisuje kao najsretnije doba u godini. No, velikom broju ljudi blagdani su…