U obiteljskoj kući u Novoj Gradiški pronađena droga amfetamin i tablete koje se nalaze na popisu droga

2013 0

Foto ilustracija
NOVA GRADIŠKA, 29. siječnja 2020. Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske su jučer, kod dvije osobe pronašli i oduzeli manju količinu droge, te utvrdili prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i prekršaj iz Zakona o strancima.
Temeljem naloga Općinskog suda, Stalna služba (prekršajni odjel) u Novoj Gradiški, policijski službenici su dana 28. siječnja, pretražili obiteljsku kuću i druge prostorije, u Novoj Gradiški, koje koriste 42-godišnjakinja i 36-godišnjak. Pritom su pronašli i oduzeli 3,2 grama droge amfetamin – speed, te 12 komada tableta koje se nalaze na popisu droga.
Policijski službenici protiv 42-godišnjakinje podnose optužni prijedlog Općinskom sudu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. Nadalje je utvrđeno da 36-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine boravi nezakonito u Republici Hrvatskoj, čime je počinio prekršaj iz Zakona o strancima, te mu je izdan prekršajni nalog. Također je doneseno rješenje o njegovu protjerivanju iz Republike Hrvatske uz izrečenu zabranu ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj u trajanju od godinu dana.
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška, policijski službenici su 28. siječnja, u 22.40 sati, prilikom izlaska iz Republike Hrvatske kontrolirali osobni automobil, slovenskih nacionalnih oznaka i 24-godišnjeg vozača. Tom prilikom su pronašli i oduzeli 7,7 grama droge marihuana. Policijski službenici protiv 24-godišnjaka podnose prekršajni nalog Općinskom sudu zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Related Post

22. BJELOVARSKI SAJAM

Autor - 08/09/2014 0
BJELOVAR/SLAVONSKI BROD, 8. rujan 2014. – Na 21. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu koji se održavao od 6. do 8. rujna…

HDZ i HSP Ante Starčević

Autor - 17/03/2013 0
Zajednički će podržati kandidature župana Danijela Marušića ponovo za župana Brodsko-posavske županije, HDZ-ova kandidata za gradonačelnika Slavonskog Broda gospodina Dragana…