U općini Rešetari pri slijetanju traktora u kanal teško ozlijeđeni vozač traktora (22) i putnica (26)

1598 0

SLAVONSKI BROD / REŠETARI, 25. ožujka 2019. – U subotu, oko 6.40 sati, u Ulici J. J. Strossmayera, u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo jer 26-godišnjak upravljajući vozilom, u alkoholiziranom stanju, brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste (mokar kolnik), što mu je onemogućilo da na vrijeme uoči 46-godišnjeg biciklistu te je u jednom trenutku došlo do udara automobila u bicikl uslijed čega je od jačine udara, biciklist pao na tlo, a prilikom pada je lakše ozlijeđen.
Policajci su alko testom vozaču utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 2,28 promila. Vozač automobila je doveden i zadržan u Postaji prometne policije Slavonski Brod do prestanka djelovanja opojnih sredstava, a policija protiv njega podnosi odgovarajuće prijave.

U subotu, 23. ožujka, na području općine Rešetari, oko 11.45 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene. Do prometne nesreće je došlo, jer 22-godišnjak upravljajući neregistriranim i tehnički neispravnim traktorom na nizbrdici nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste (zemljana cesta, nizbrdica od 14%), te je u jednom trenutku izgubio nadzor nad upravljačem i sletio u odvodni kanal uslijed čega je došlo do prevrtanja traktora.
U ovoj prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 22-godišnji vozač i 26-godišnja putnica. Policijski službenici protiv 22-godišnjeg vozača traktora podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

(foto ilustarcija)

Related Post

SA PČELAMA DO ZDRAVLJA

Autor - 06/06/2018 0
VRPOLJE – Policijska postaja Vrpolje i dalje nastavlja sa provođenjem projekta „Prevencijom do zdravlja kroz pčelarstvo kao izvannastavnu aktivnost“. Projekt…

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 14/02/2013 0
Ukupna ulaganja u razdoblju od 2009. do 2012. godine u školstvo Brodsko-posavske županije iznosila su 48.771.842,00 kuna i pored smanjenja…