U prometnoj nesreći stradalo pet mladih osoba

1319 0

SLAVONSKI BROD, 4. kolovoza 2019. – Sinoć oko 19 sati u Šumeću, dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno pet osoba. Odmah po dojavi, na mjesto događaja su izašli policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, djelatnici Hitne medicinske pomoći i vatrogasci.
Obavljenim očevidom je utvrđeno da 26-godišnji vozač, upravljajući osobnim automobilom slavonsko-brodskih registracijskih oznaka u kojem su kao putnici još nalazili 36-godišnjak, 22-godišnjak, 32-godišnjak i 18-godišnjak, nije prilagodio brzinu kretanja vozilom osobinama i stanju ceste.
Ulaskom u zavoj izgubio je nadzor nad upravljačem, prešao s kolnika na travnatu bankinu, a potom je – uslijed zanošenja vozila – sletio u odvodni kanal i udario u rub kolnog ulaza. Od siline udarca vozila u kolni ulaz, 18- i 22-godišnjak su ispali iz automobila.
Na mjesto događaja su izašli policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, a uz djelatnike Hitne medicinske pomoći koji su unesrećenima odmah pružili liječničku pomoć, na mjestu događaja morali su intervenirati i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Stupnički Kuti kao i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod.
Nakon pružene prve pomoći na mjestu nesreće stradali su prevezeni u Opću bolnicu „Dr. Josip Benčević“ gdje su zadržani na daljnjem liječenju.
Policija protiv 26-godišnjeg vozača podnosi odgovarajuću kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Related Post

BETON d.o.o. U STEČAJU

Autor - 12/01/2017 0
NOVA GRADIŠKA, 12. siječnja 2017. – Trgovački sud u Osijeku, Stalna služba u Slavonskom Brodu, utvrdila je vrijednost nekretnina stečajnog…

PILI I PREBRZO VOZILI

Autor - 07/02/2011 0
SLAVONSKI BROD, 7. veljače 2011. – Prometna policija je tijekom vikenda prema vozačima i drugim sudionicima u prometu poduzela ukupno…