U prometnoj nesreći u Cerniku jedan vozač poginuo, drugi teško ozlijeđen

1000 0

CERNIK, 30. travnja 2020. – U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, oko 18 sati, u Cerniku, jedna osoba je smrtno stradala, dok je druga osoba teško ozlijeđena.
Očevidom policijskih službenika je utvrđeno, da je 69-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, prešao preko pune razdjelne crte na suprotnu stranu kolnika, pri čemu je došlo do udara njegovog osobnog automobila u osobni automobil, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 62-godišnjak.
Od jačine udara osobni automobil, kojim je upravljao 69-godišnjak je sletio s kolnika te preko nogostupa, udarivši potom u zid obiteljske kuće, dok se drugi osobni automobil u zanošenju zaustavio na kolniku.
U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 69-godišnjak. Ozlijeđenom 62-godišnjaku pružena je hitna liječnička pomoć te je prevezen u bolnicu u Novoj Gradiški i zadržan na daljnjem liječenju.
Za vrijeme trajanja očevida od 18.10 do 21.10 sati, promet je bio zatvoren, koji su policijski službenici upućivali na obilazne smjerove. U vezi prometne nesreće policija dostavlja izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu – priopćila je Policijska uprava brodsko-posavska.

Related Post

POLICIJA NA SIGURNOSNOM ZADATKU

Autor - 27/01/2015 0
SLAVONSKI BROD, 27. siječanj 2015. – Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom s područja općine Donji Andrijevci zbog…

RAZBOJNIŠTVO U CERNIKU

Autor - 31/10/2012 0
Bila je to druga pljačka u posljednjih deset dana na području Nove Gradiške. Dvojica, također maskiranih razbojnika 22. listopada su…

Zvonimir Markotić novi predsjednik

Autor - 17/10/2011 0
SLAVONSKI BROD, 14. listopada 2011. – Sjednica Županijske skupštine održana u petak počela je ostavkom dosadašnjeg predsjednika Zdravka Sočkovića. Ostavku…