U subotu i nedjelju Gradska glazba vam u gradskom parku poklanja nova glazbena događanja

940 0

U subotu se po drugi puta predstavlja strastveni kolekcionar vinil ploča, Zvonko Slišurić-Viki, a u nedjelju Sonic brass ansambl” iz Požege

NOVA GRADIŠKA, 25. lipnja 2020. – Kao što smo pisali, koncert Jazz orkestra HV s Markom Kutlićem i Adalbertom Tunerom proteklu nedjelju odgođen je zbog lošeg vremena. No, kako nam javljaju iz Gradske glazbe, dogovoren je novi termin za održavanje koncerta. To će biti 5.9.2020. tako da će novogradiška publika ipak imati priliku vidjeti i slušati ove sjajne izvođače.

Za ovaj vikend nam priređuju nove glazbene priče. U subotu nam se po drugi puta predstavlja strastveni kolekcionar vinil ploča, Zvonko Slišurić-Viki. Možemo samo reći svima koji nisu bili na njegovoj prvoj slušaonici, da je iznimno kvalitetan odabir glazbe kroz od 60-tih, pa sve do novog milenija. Možemo reći da Viki glazbu tog vremena ima u malom prstu i vješto barata sa svojim “vinilima”.

U nedjelju nam dolazi “Sonic brass ansambl” iz Požege. Toplo preporučamo poslušati ovaj sastav sastavljen od odličnih akademskih glazbenika koji su za ljetno veće pripremili i jedan interesantan program.

Naravno, tu su i naši OPG-ovci: “Hoborka”-vrhunska vina i “Bošnjak” pivo,gin…

Related Post

PRVO ČITANJE PRORAČUNA

Autor - 04/12/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 4. prosinca 2013. – Prema prijedlogu gradskog proračuna, koji je jučer bio na prvom čitanju pred gradskim vijećnicima,…