U suradnji Policije i Grada Nova Gradiška počela besplatna registracija bicikla

849 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 12. listopada 2019. – Službenici Policijska postaja Nova Gradiška u sklopu Dječjeg tjedna počeli su na središnjem gradskom trgu hvalevrijednu akciju registracije bicikla. Preventivna je to akcija pod nazivom „Registriraj i zaštiti svoj bicikli“ koju provode zajedno s Gradom Nova Gradiška u kojoj će se svim zainteresiranim građanima omogućiti registracija bicikla koji će ući u policijski registar. Budući da nisu rijetke krađe bicikla, smatra se da će se one registracijom smanjiti, a ukoliko dođe do krađe bicikla da će se oni lakše pronaći.
Građani su mogli razgovarati i posavjetovati se s policijskim službenicima o preventivnim mjerama koje mogu poduzeti kako bi spriječili krađu bicikla, te ukoliko se odluče na kupnju rabljenih bicikala, kako prepoznati brušeni broj rame, naknadno obojani bicikl i slično. Odrasli građani i djeca koja su došla registrirati svoj bicikl pozdravljaju akciju Grada i Policije.
Akcija registracije bicikla se nastavlja i dalje. Ukoliko žele registrirati svoj bicikli i uvrstiti ga u policijski registar vlasnici moraju doći u Policijsku postaju Nova Gradiška.
Registracija bicikla je besplatna.

Related Post

UGODNIJE DO SREDIŠTA GRADA

Autor - 13/11/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 13. studeni 2014. – U gradskom naselju Ljupina i Ulici kralja Zvonimira česta tema među građanima bio je…

ZELENA ČISTKA

Autor - 27/04/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 26. travnja 2014. – I ove godine grad Nova Gradiška pridružio se 26. travnja nacionalnoj i svjetskoj akciji…