U ŽURNOM POSTUPKU ZAVRŠIO U ZATVORU: Pijan se automobilom popeo na terasu ugostiteljskog objekta, iz stana goste polio vodom, vrijeđao i omalovažavao policajce

1986 0

NOVA GRADIŠKA – Dana 02. rujna 2018. godine u 21,00 sati, u Novoj Gradiški, na terasi ugostiteljskog objekta, 51-godišnjak je narušavao javni red i mir. Isti se u vidno alkoholiziranom stanju, svojim osobnim automobilom, prednjim desnim kotačem, popeo se na terasu objekta, dok su za stolom sjedili gosti lokala. Nakon što je zaustavio automobil, vozač je izišao iz automobila, ušao u stambenu zgradu, odakle je preko terase, izlio kantu vode po gostima. Po dolasku policijskih službenika na intervenciju, 51-godišnjak ih je vrijeđao i omalovažavao pogrdnim riječima.

Kako je prijetila opasnost da će nasilni vozač nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden je u prostorije policije, gdje je zadržan do otriježnjenja.

U žurnom prekršajnom postupku na prekršajnom sudu u Novoj Gradiški, isti je proglašen krivim i kažnjen kaznom zatvora pa je dana 03. rujna 2018. godine u 15,48 sati predan na izdržavanje kazne u zatvor u Požegi.

Related Post

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA EDUCIRA

Autor - 28/09/2015 0
SLAVONSKI BROD, 28. rujna 2015. – Brodsko-posavska županija provodi projekt „Program aktivnog razvoja cjeloživotne zapošljivosti” financiran iz Europskog socijalnog fonda,…