Uhvaćen u vožnji alkoholiziran i pod zabranom

586 0

SLAVONSKI BROD, 28. kolovoza 2019. – Brodsko-posavski policijski službenici ulovili su još jednog neodgovornog građanina koji se usudio voziti pijan i uz zabranu upravljanja motornim vozilima. Sigurno će se naći na popisu vozača koji su platiti pozamašnu kaznu.
Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, jučer, u 20.15 sati, u Slavonskom Brodu, nadzirući promet, zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao alkoholizirani 50-godišnjak. Alko testom je u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola u iznosu od 1.21 promila. Policajci su također utvrdili da je vozaču prethodno izrečena zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije.
Obzirom da je postojala opasnost da će 50-godišnjak nastaviti sa vožnjom, policijski službenici su ga isključili iz prometa i zadržali u policiji do otriježnjenja.
Protiv njega policijski službenici podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Related Post

II. Ultramaraton Vukovar-Srebrenica.

Autor - 05/07/2013 0
Povodom obilježavanja osamnaeste godišnjice srebreničkog genocida, Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba od 6-10. srpnja/jula 2013. organizira II. Ultramaraton na…