UHVAĆEN LOPOV KOJI JE KRAO U DRAGALIĆU

886 0

7. kolovoz 2012. – Policijski službenici Policijske postaje

Okučani, su jučer dovršili kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom zbog sumnje u kazneno djelo teške krađe. Utvrdili su da je on, 31. srpnja/1. kolovoza, na području općine Dragalić, tijekom noći, provalio u obiteljsku kuću, vlasništvo 55-godišnjaka i iz unutrašnjosti demontirao i otuđio više raznih predmeta (TV LCD, DVD, slavine i dr.). Također je utvrđeno da je on, tijekom kolovoza provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 75-godišnjaka, demontirao i otuđio više raznih predmeta (mješalice za vodu, TV LCD i dr.). Policija protiv njega dostavlja posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi.

 

OŠTEĆENA GROBNICA NA GRADSKOM GROBLJU – Oko 12 sati, jučer je u Policijskoj postaji Nova Gradiška, zaprimljena dojava da je netko oštetio grobnicu (vlasništvo 25-godišnjaka) na gradskom groblju u Novoj Gradiški. Policija nastavlja rad u cilju utvrđivanja činjenica i pronalaska počinitelja kaznenog djela povrede mira pokojnika.

 

TEŠKO STRADAO NEOPREZNI BICIKLIST – Oko, 5.15 sati, jučer, u Novoj Gradiški, u Mažuranićevoj ulici se dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 21-godišnji biciklist. Prometna nesreća se dogodila jer je biciklist, skrenuo ulijevo, ne uvjerivši se da to može učiniti bez opasnosti i to u trenutku dok ga je vozilo Passat pretjecalo, koje ga je udarilo, nabacilo na vozilo, te je pao na kolnik. Ozlijeđeni biciklist je zbrinut u bolnici u Novoj Gradiški, gdje je zadržan na liječenju zbog teških ozljeda. Policija protiv 21-godišnjaka dostavlja optužni prijedlog Prekršajnom sudu, a Općinskom državnom odvjetništvu obavijest o prometnoj nesreći.

 

STARAC REMETIO JAVNI RED I MIR – Jučer, oko 8 sati, na području općine Vrbje, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su intervenirali zbog narušavanja javnog reda i mira. Utvrdili su da je 82-godišnjak remetio javni red i mir, na ulici, vrijeđajući pogrdnim riječima 40-godišnjakinju koja se vozila biciklom. Zbog narušenih međuljudskih odnosa od ranije, starac je ženu srušio s bicikla i ošamario nekoliko puta. Nije bilo težeg ozljeđivanja. Policija protiv 82-godišnjaka podnosi optužni prijedlog Prekršajnom sudu.

Related Post