UČINKOVITI NOVOGRADIŠKI POLICAJCI

710 0

NOVA GRADIŠKA, 23. veljače 2016. – Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su u ponedjeljak, 22. veljače oko 21 sat uhitili tri muške osobe u dobi od 25, 33 i 36 godina s područja Siska zbog sumnje u počinjenje

kaznenog djela krađe.

 

Trojicu muškaraca sumnjiči se da u ponedjeljak od 13 do 14 sati na dionici željezničke pruge između Starog Petrovog Sela i Vrbove posjekli više stotina metara bakreni užadi.

 

Ta užad su služila kao nosači kontaktnog voda električne mreže na tom djelu željezničke pruge čime su Hrvatske željeznice oštećene za nekoliko desetaka tisuća kuna.

 

Policija je osumnjičene zatekla prije ulaska na autocestu Bregana Lipovac kod čvora Okučani u osobnom automobilu pulskih registracija u kojem se nalazila ukradena bakrena užad.

 

U sklopu kriminalističkog istraživanja od osumnjičenih muškaraca uz potvrdu je oduzeto preko 400 metara bakrenih užadi, više komada metalnih spojnica i dvije ručne pile za rezanje metala.

 

Policija će protiv trojice osumnjičenih nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu zbog kaznenog djela krađe.

Related Post

PROMETNA NA GROBLJU

Autor - 02/07/2012 0
Sinoć, oko 21.20 sati na autocesti kod Donje Vrbe u prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba. Prometna nesreća se…