UKRALA NOVAC, OZLIJEDILA SE I LAŽNO PRIJAVILA NAPAD

340 0

OKUČANI, 4 prosinac 2012. – Policijski službenici Policijske

postaje Okučani, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakinjom na okolnosti lažnog prijavljivanja kaznenog djela. Ona je 28. studenoga oko 3,55 sati, u vidno alkoholiziranom stanju, prijavila da su se nepoznate osobe nasilnički ponašale prema njoj na radnom mjestu u ugostiteljskom objektu i otuđile novac koji joj je bio povjeren u radu. Liječnička pomoć joj je ukazana u bolnici u Novoj Gradiški, gdje su ozljede okvalificirane kao lakše. Policija je utvrdila da je 19-godišnjakinja kao zaposlenica ugostiteljskog objekta, otuđila nekoliko tisuća kuna, fingirala napad i lažno prijavila kazneno djelo. Policija protiv nje podnosi kaznenu prijavu zbog kaznenog djela lažno prijavljivanje kaznenog djela i pronevjere.

 

Kako priopćava Policijska uprava brodsko-posavska, jučer je na području policijske uprave evidentirano 12 kaznenih djela, od kojih je najviše (9) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodila se jedna (1) prometnih nesreća s materijalnom štetom. Evidentiran je jedan (1) prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 

Jučer, oko 14.10 sati, na graničnom prijelazu Stara Gradiška, na ulazu u Republiku Hrvatsku, prilikom granične kontrole, mobilna ekipa carine je u suradnji sa policijom u unutrašnjosti autobusa, kojim je upravljao 38-godišnjak, pronašla neprijavljeno 1500 kutija cigareta. Protiv 38-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje u kazneno djelo izbjegavanja carinskog nadzora.

Related Post